6976581722 3ης Σεπτεμβρίου 24, Γάζι, Ηράκλειο info@bvs.gr

BVS Security Systems
Συστήματα Ασφαλείας - Συναγερμοί - Πυρανίχνευση - Ηράκλειο Κρήτη

Η εταιρεία BVS Security Systems η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια και σας παρέχει με συνέπεια και επαγγελματισμό, την καλύτερη προστασία και λύσεις στα θέματα ασφάλειας σπιτιών, καταστημάτων και γραφείων. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται σε συνεχή εκπαίδευση στα θέματα ασφαλείας και τοποθετεί τα συστήματα ασφαλείας στα κατάλληλα σημεία για την προστασία μέσα και έξω του κτιρίου που θέλετε να καλύψουν.
Ο στόχος της BVS Security Systems είναι να επιλέξει για εσάς τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα ώστε να μπορείτε να τα χειριστείτε και το σημαντικότερο να καλύπτουν τις ανάγκες σας.
 

 

 Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας

Η εταιρεία BVS Security Systems αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας με ειδικές κάμερες που μεταφέρουν την εικόνα και τον ήχο laptop, κινητό ή tablet.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρανίχνευση και πυρασφάλεια

Πυρανίχνευση και πυρασφάλεια

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας τοποθετεί ανιχνευτές καπνού σε διάφορα σημεία της οροφής του κτιρίου. Ανάλογα με την αρχιτεκτονική του χώρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις

Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις

Στη σημερινή εποχή η θυροτηλεόραση θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύστημα ασφαλείας, που συνδυάζουν την άψογη αισθητική με την υψηλή ποιότητα και ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυα

Δίκτυα

Η εγκατάσταση δικτύου με την τεχνολογία Ethernet (ενσύρματο δίκτυο) αποτελεί την πιο δημοφιλή λύση για εταιρικά δίκτυα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού

Για την καλύτερη προστασία και ασφάλεια της οικίας ή του καταστήματος σας, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας BVS, αναλαμβάνει την σωστή μελέτη του χώρου σας, ώστε η εγκατάσταση του συναγερμού να παρέχει πλήρη κάλυψη του εσωτερικού ή του εξωτερικού χώρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ